Taxi Tervuren

Taxi Speedy Tervuren

Taxi Speedy is een jong en dynamisch taxibedrijf sinds 1994 uit de regio Tervuren - Overijse waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs. De taxi is het ideale alternatief als u comfortabel, snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wil komen. Onze dispatching staat steeds tot uw dienst. De gevraagde taxirit in regio Tervuren wordt zo snel mogelijk opgenomen in onze planning en de dichtstbijzijnde taxi wordt meteen doorgestuurd om U en Uw medereizigers te vervoeren naar Uw gewenste bestemming.

 

Diensten Taxi Tervuren

Personenvervoer regio Tervuren

Taxi Speedy is 24/7 op de baan om U naar je gewenste bestemming te brengen. U kan ons voor alle taxiritten opbellen.

Tussen 23u en 5u werken wij enkel op afspraak!

Luchthavenvervoer regio Tervuren

Taxi Speedy verzekert uw transfers van en naar de voornaamste luchthavens in Europa. Wij houden daarbij de vertrek- en aankomsturen nauwlettend voor u in de gaten, zodat u steeds tijdig wordt afgezet en opgehaald. De transfer wordt rechtstreeks uitgevoerd, geen omwegen op de heenreis noch wachten op andere klanten op de terugreis. 


Andere vervoerdiensten regio Tervuren

Taxi Speedy biedt u ook een klasse volle service met één van onze luxueuze wagens. Wij brengen u graag in stijl naar uw bestemming via een uitstekende limousine service. Daarnaast kunnen de exclusieve wagens van Taxi Speedy ook gebruikt worden voor ceremonies.

 

Praktische informatie Taxi Tervuren

Wij doen steeds ons uiterste best om uw taxi zo stipt mogelijk te sturen. Natuurlijk is Taxi Speedy afhankelijk van een aantal externe factoren, zoals spitsuren, wegenwerken, etc..

Is er bij Taxi Speedy geen wagen vrij? Wij sturen u, in mate van beschikbaarheid, een andere taxi van onze collega's uit Tervuren.

Reservaties krijgen bij Taxi Speedy steeds voorrang! Bij reservatie spreken wij met onze klanten een vaste prijs af, inclusief BTW en eventuele parkingkosten.

U kan in al onze taxi's betalen met volgende kaarten:

  • Payconiq
  • Cash
  • Facturatie voor bedrijven


 

Contacteer Taxi Tervuren

Heb je meteen een taxi in de regio van Tervuren nodig? Taxi Speedy staat steeds tot uw beschikking! Contacteer ons op 02/7671101 of 0475/444352.

Wens je graag op voorhand te reserveren? Zeer goed idee, want Taxi Speedy geeft prioriteit aan reserveringen en doet al het mogelijke om uw taxi zo stipt mogelijk te sturen. Op voorhand reserveren bij ons kan telefonisch of via ons contactformulier.

Contact

Nieuwland 60 3090 Overijse
gert.speedy@skynet.be
T 02/767 11 01
T 0475/44 43 52


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Taxi nodig?

Reserveer je rit!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x