Taxi Overijse

Taxi Speedy Tervuren

Taxi Speedy is een jong en dynamisch taxiberijf sinds 1994 uit de regio Tervuren - Overijse - Bertem waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs. De taxi is het ideale alternatief als u comfortabel, snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wil komen. Onze dispatching staat 24/7 tot uw dienst. De gevraagde taxirit in regio Overijse wordt zo snel mogelijk opgenomen in onze planning en de dichtsbijzijnde taxi wordt meteen doorgestuurd om U en Uw medereizigers te vervoeren naar Uw gewenste bestemming.

 

Diensten Taxi Overijse

Personenvervoer regio Overijse

Taxi Speedy is 24/7 op de baan om U naar je gewenste bestemming te brengen. U kan ons voor alle taxiritten opbellen.

Luchthavenvervoer regio Overijse

Taxi Speedy verzekert uw transfers van en naar de voornaamste luchthavens in Europa. Wij houden daarbij de vertrek- en aankomsturen nauwlettend voor u in de gaten, zodat u steeds tijdig wordt afgezet en opgehaald. De transfer wordt rechstreeks uitgevoerd, geen omwegen op de heenreis noch wachten op andere klanten op de terugreis. 

Rent-A-Bob regio Overijse

Een glaasje teveel maar u wilt uw wagen niet achterlaten? Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto. U belt onze Rent-A-Bob Service en binnen korte tijd arriveert de Bob van Taxi Speedy uit Overijse op de afgesproken plaats. U overhandigt de sleutels aan de chauffeur die u vervolgens veilig naar de gewenste bestemming rijdt. 

VIP Taxi regio Overijse

Reisbureaus, hotels, restaurants of bedrijven die een belangrijke gast ontvangen, welke vanaf het eerste moment in de watten gelegd dient te worden? Particulieren die in stijl naar een feest, jubileum, verjaardag, discotheek, casino, etc.. gebracht dienen te worden? Of op zoek naar een anonieme luxe wagen? Dan is de V.I.P service van Taxi Speedy uit Overijse iets voor jou.

Andere vervoerdiensten regio Overijse

Taxi Speedy biedt u ook een klassevolle service met één van onze luxueuze wagens. Wij brengen u graag in stijl naar uw bestemming via een uitstekende limousine service. Daarnaast kunnen de exclusieve wagens van Taxi Speedy ook gebruikt worden voor ceremonies.

 

Praktische informatie Taxi Overijse

Wij doen steeds ons uiterste best om uw taxi zo stipt mogelijk te sturen. Natuurlijk is Taxi Speedy afhankelijk van een aantal externe factoren, zoals spitsuren, wegenwerken, etc..

Is er bij Taxi Speedy geen wagen vrij? Wij sturen u, in mate van beschikbaarheid, een andere taxi van onze collega's uit Overijse.

Reservaties krijgen bij Taxi Speedy steeds voorrang! Bij reservatie spreken wij met onze klanten een vaste prijs af, inclusief BTW en eventuele parkingkosten. 

U kan in al onze taxi's betalen met volgende kaarten:

  • Bancontact
  • VISA
  • Eurocard Mastercard
  • Amex

Taxi Speedy rijdt met volgende modellen:

  • Mercedes E
  • Ford Tourneo Custom (7pl)
  • Chrysler 300

 

Contacteer Taxi Overijse

Taxi regio Overijse nodig? 

Heb je meteen een taxi in de regio van Overijse nodig? Taxi Speedy staat steeds tot uw beschikking! Contacteer ons op 02/7671101 of 0475/444352.

Wens je graag op voorhand te reserveren? Zeer goed idee, want Taxi Speedy geeft prioriteit aan reserveringen en doet al het mogelijke om uw taxi zo stipt mogelijk te sturen. Op voorhand reserveren bij ons kan telefonisch of via ons contactformulier.

Contact

Peperstraat 1 bus 1 3080 Tervuren
gert.speedy@skynet.be
T 02/767 11 01
T 0475/44 43 52


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Taxi nodig?

Reserveer je rit!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x